CaspersMamma

Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Veronica Sjöström - 9 maj 2011 13:44

Ihelgen har det varit allt möjligt som har hänt.

En sak jag vill berätta om..

Vi for en lite road trip upp mot lycksele och sen till videre till en by.

Där vi hittade en kyrka och 2 st hyres hus som var helt förstörda. Fönstrerna vad sönder slagna gården såg för jävligt ut.

ingen i byn brydde sig att vi har där, ingen ville ens kolla på oss märkligt nog.

Grabbarna vart nyfikna och gick in efter några minuter kommer min kille ut och har hittar en liten bok med foton på en tjej och en killen nakna. Jag och linn var sugen på att gå in för vi fick höra lite hur det såg ut.

Vi beslöt att gå in till slut.

Vi gick geonom källaren, allt var ut rivet och luktade riktigt instängt och unket.

Vi tog oss på på över våningen där vi hittade ett rum med madrasser och sängar som låg huller och bullar. Det luktade riktigt konstigt.

Inne i köket var det blod på golvet, såg precis ut som om det hade runnit ut från en svart påsen som låg där, men ingen ville kolla riktigt,  matvaraor överallt, mat i kastullerna. Kylen och frysen luktade det mögel. Elen funkade inte. Det var bilder på jesus som låg slängt på golvet.

Vi kom in i själva kyrksalen där det låg orullade cigg överallt och mat och kläder, kastruller med mat.. Allt var helt förstört. Man såg vars stora tavalan där frame skulle hänga, kanten runt bar mycket tydlig. Gardinerna var från 80talet. Mattorna såg ut som om det aldrig hade tvättas sen dom köptes.

Vi kände oss iaktagen och skyndade oss ut gronom en dörr men riktigt dålig trä trapp.

Känslan var riktigt obehagligt.  

Vi gick och satt oss i bilen medans två av grabbarna sprang in i dom andra två hyres husen, där dom hittade ett pass och massa annat.

Vi kollade upp vem killen på passet var och den var en från sönder som hade åkt dit 2004-05-06 och 06 åkte han dit två ggr för fyllekörning och narkotika. han var skriven där men sitter nog inne nu.

Men man skulle aldrig kunna tro att någon var skriven där, alltså bo där. verkar lite mysko över det hela alltså. Och genom att ingen i byn tittade på oss eller något alls.

Vi hittade ett hus till nedan för gatan, stor blå hus med garage.

Grabbarna gick in och kollade, fönstrerna vad sönder, kläder och sängarna var bäddade och mat fanns i kylen och skåpen och lite old. Tv apparater fanns det, ny tapetserad i två av rummen. Garage var allt rensat och fönstrerna sönder.

Att ingen bryr sig?! Snackade med en som har bott i närheten men han böjade snacka om något annat direkt, precis som om det skulle vara tabu och snacka om det dära!! Hmmm

Det är som svårt och förklara hur det var.. man gick som om kring och väntade på att hitta ett lik eller något sånt. Riktigt spökhus!!!


Har haft mycket och göra dom senaste dagarna, och magen har värkt som bara den.


På måndag blir det barnmorskan.. längtar :D

Humör svängningar som fan har man och trött hela tiden :(  Drygt!


Ne nu är det lunch sen forstätta jobba. Måste föresten skaffa en ny mobil, min håller på att gå i bitar :(

Haré gött folket!!

Tjingeling!  





 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Livet från min sida

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bilder

Massvis med olka bilder.


Ovido - Quiz & Flashcards